m41

Velkommen til M41

36 leiligheter i grønne omgivelser på Ensjø

Logo

36 helt nye – men også ferdigstilte leiligheter på Ensjø.

M41 er en del av den nye bebyggelsen M21, som danner et helt kvartal rundt et 3 mål stort parkmessig gårdstun. Leilighetene i M41 vender enten inn mot gårdstunet, eller ut mot det som snart blir Grønvoll Park.

M41 ligger inn mot en side gate, som snart blir en gang og sykkelvei, inn fra Grønvoll Alle. Malerhaugveien og Grønvoll Alle er stille bygater midt mellom Ensjø og Helsfyr.

Pris

4 125 000 - 8 550 000

Kvm.

37 - 99

Soverom

1 - 3

Estimert innflytting

Januar 2024

Kvaliteter med boligene

I M41 kan du velge mellom praktiske 2-roms, arealeffektive 3-roms eller en god 4-roms med en ferdig innredet hybeldel om du ønsker å dele eller leie ut. Leilighetene er ferdig med alt, inkl. hvitevarer og garderobeskap.

Alle leilighetene vil nyte godt av egen balkong eller markterrasse og har store vinduer som slipper inn mye naturlig lys. Alle beboerne vil også ha tilgang til den romslige takterrassen med utsikt over vakre Oslo.

Salget er i full gang. Overtagelse i januar 2024.

Gode solforhold

Sentral beliggenhet

Smart planløsning

Felles uteområde

Alt i umiddelbar nærhet.

Ensjøbyen er på god vei til å bli en av de moderne og attraktive bydelene i Oslo. Her har du T-bane på både Ensjø og Helsfyr, og på Helsfyr har du også en rekke bussruter herunder Flybussen til Gardermoen. Allerede nå er det et bredt utvalg av butikker, restauranter, treningssentre, parker og friområder.  Snart kommer skole, NRK og andre kulturtilbud.

Ensjø har endret seg fra å være bilbyen, til det som allerede i dag er en ny og levende bydel. Flere av delområdene står for tur til å transformeres. M41 sine nabotomter er planlagt å bli boliger (i regi av OBOS), men ikke minst Grønvoll Park som de fleste leilighetene vil få utsyn til. Her planlegges et stort parkområde og ny skole. Kun gangveien som nå etableres, vil om noen få år ligge mellom leilighetene i M41 og parken.

Ned til Malerhaugveien er det allerede opparbeidet deler av det som blir en grønn korridor mellom Malerhaugveien og den nye parken. Her er det gang og sykkelsti som snart kobles til et nett av gang og sykkelveier i området, som snart forbinder alle delområdene rundt på Ensjø.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Meld interesse

Kontakt megler